Connect with us

Hi, what are you looking for?

BITTER Events

ELEGÁNS FOGADÁS A BITTERTŐL

A Magyarországon nemrég indult Bitter magazin fogadást rendezett a magyar üzleti-, és társadalmi életben fontos szerepet vállalók számára a The Ritz Carlton, Budapest hotelben. A rendezvény résztvevői kellemes estét töltöttek együtt.

 

A Törökországban már kilenc éve sikeres, nemrég a magyar piacon is elinduló Bitter Magazin, hazai második lapszámának megjelenése után fogadást adott a budapesti üzleti-, művészi-, és társadalmi élet elitjének. A The Ritz-Carlton, Budapest Kupola Lounge-ba érkező vendégek elegáns megjelenésükkel is emeltek az est fényén.

A házigazda a Bitter Magazin egyik tulajdonosa, Fatih Yüksel volt. A fogadás előkészületei már napokkal az esemény előtt megkezdődtek. A közel 100 résztvevő társaságában zajló eseményen minden a legapróbb részletekig meg volt szervezve.

A dress code szerint érkező vendégeket a szálloda bejáratánál a Çelebi Platinium Service hostessei fogadták. Miután a ruhatárba letették a kabátokat, a híres török fényképész, Cengiz Dikbaş kamerája előtt pózoltak, majd kezdődhetett az este a Kupola Loungeban.

A vendégeket a Kupola Lounge bejáratánál az olasz Villa Sandi legkülönlegesebb pezsgőjeivel és proseccoval kínálták. A résztvevők az est további részében is a Villa Sandi által felszolgált italokat fogyaszthatták, miközben kellemesen beszélgettek egymással.

A rendezvényen a The Ritz Carlton, Budapest biztosította a finom falatokat, ahol gluténmentes és vegán opciót is nyújtottak a jelenlévők számára.

Fatih Yüksel a fogadás alatt igyekezett minden vendégével egyaránt foglalkozni, majd az est közepén egy rövid beszédet is tartott. A részvételért köszönetet mondó török üzletember elmondta, hogy a Törökországban 9 éve sikeresen működő Bitter Magazin magyarországi elindulását szerette volna a jelenlévők körében ünnepelni.

Yüksel úr a Bitter arculatáról is szót ejtett: “A Bitter a magyar társadalmi elit sikeres embereit és a Magyarországon megrendezett kiemelkedő fogadásokat, rendezvényeket nyomonkövető magazin. A minőség mércéjét ezidáig is magasan tartottuk. Törökországban 9 év alatt több, mint 100 lapszám jelent meg, amiben több ezer tiszteletreméltó emberrel dolgozhattunk együtt.”- jegyezte meg.

“A Törökországban szerzett tapasztalatokat Magyarországon is szeretnénk kamatoztatni, hogy a magyar emberek számára is minőségi és érdekes tartalmat készíthessünk. Mindemellett a jövőben saját fogadásokat is rendezünk majd, ami szintén a magazin színvonalát hivatott reprezentálni. Megtiszteltetés lenne számomra, ha a jövőbeli rendezvényeken is vendégül láthatnám Önöket.”- zárta beszédét Fatih Yüksel.

Végezetül Fatih Yüksel úr köszönetet mondott az est szponzorainak az Engel&Völkers-nek, a Çelebi Platinium Service-nek és Villa Sandinek, , hogy mellette álltak első fogadásán, majd további kellemes szórakozást kívánt vendégeinek.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like

Interjúk

Molnár Nini Budapesten született, majd 14 évesen kezdett utazgatni, így jutott el Miamiba is, ahol egy évet töltött, és ahol beindult modell karrierje is....

Interjúk

Gattyán György jótékonysági alapítványa az állami gondoskodásban élő hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújt segítséget abban, hogy jobban tudjanak érvényesülni felnőttként. A részletekről az alapítvány elnökét,...

BITTER Street

A híres plasztikai sebészt, Krasznai Zsoltot is sikerült lencsevégre kapnunk. A munkával teli napok közé szünetet beiktató orvos feleségével, Dórával sétált az Andrássy úton,...

BITTER Street

AnfIsa Bulgakova A Baballino gyermek luxusmárka tulajdonosával, Anfisa Bulgakovaval, gyermekei társaságában a Budapest Eye környékén sétálva futottunk össze. Anfisa elmondta, hogy minden vasárnap családjával...